Chalets St. Aygulf Plage
Camping St. Aygulf Plage
Omgeving St. Aygulf Plage
Prijzen St. Aygulf Plage

Type chalet


Reserveer nu!

Type Mobilehome


Reserveer nu!

Chalets St Aygulf Cote d’Azur

Sunwaychalets beschikt over twee types onderkomens:

  • Chalets: max. 6 personen
  • Mobile homes: max. 4 personen.

Alle mobilehomes en chalets van Sunwaychalets staan op een verhoogd “Nederlands” pleintje dat uitkijkt over de camping op ruime afstand van het restaurant en de bars voor een goede nachtrust en toch centraal op de camping zodat alles op loopafstand ligt.

De ruime chalets zijn ongeveer 8×4 meter en staan allemaal op mooie extra ruime staanplaatsen, op loopafstand van het strand. Verder beschikken de chalets over een badkamer met douche, toilet en vaste wastafel, woonkamer met open keuken en 3 slaapkamers.

De Mobile homes beschikken ook over extra grote plaatsen en beschikken over 2 slaapkamers met een kleinere veranda met loungeset.

Iedere accommodatie is compleet ingericht voor 4 personen (mobile homes) of 6 personen (chalets). Beide onderkomens hebben o.a. dekbedden, kussens, keukeninventaris, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en airco (tegen vergoeding). Tevens is er een gratis kinderstoel en kinderbed (campingbedje) aanwezig. Uw auto kunt u direct naast de chalets en mobilhomes parkeren.

Buiten onder uw veranda is buitenmeubilair aanwezig: tafel, stoelen, een loungeset, twee zonnestoelen en een wasrekje.