Chalets St. Aygulf Plage
Camping St. Aygulf Plage
Omgeving St. Aygulf Plage
Prijzen St. Aygulf Plage

Camping St.Aygulf Cote d’Azur

Camping Saint-Aygulf Plage ligt in Saint-Aygulf, aan de prachtige zandstranden van de Cote d’Azur. De camping ligt direct aan het strand.
Saint-Aygulf ligt zeer centraal, vlakbij de tolweg (15 minuten) en niet ver van Frejus, Saint-Tropez, Sainte-Maxime, Saint-Raphael, Monaco en Cannes.

De camping beschikt over een splinternieuw zwembad met uitzicht op het strand, een goed restaurant met afhaalmogelijkheid, meerdere (strand)bars, winkeltjes (slager, bakker en supermarkt) en een animatieteam in het hoogseizoen. Daarnaast zijn er diverse jeux de boules banen, is er een multifunctioneel sportveld en is er wifi op de camping aanwezig.

De camping is ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen en is een lust voor natuurliefhebbers. Mooie stranden, schilderachtige baaitjes tussen de rotsen, en het pittoreske dorpje Saint-Aygulf op loopafstand. Daarnaast is er naast de camping een klein meertje (zoetwater) waar campinggasten kunnen zwemmen. Maar u kunt natuurlijk ook naar Aqualand Frejus (10 min vanaf de camping). St. Aygulf Cote d’Azur, Een schitterende plek voor een onvergetelijke vakantie.

Voor meer informatie inzake de camping: www.campingdesaintaygulf.fr/nl