Chalets Roquebrune sur Argens
Camping Roquebrune sur Argens
Omgeving Roquebrune sur Argens
Prijzen Roquebrune sur Argens

Chalet type S


Reserveer nu!

Mobilehome type C


Reserveer nu!

CHALETS ROQUEBRUNE SUR ARGENS

Waarom kiezen voor chalet S Roquebrune sur Argens:

  • Naast ruime plaatsen ook parkeren naast het chalet
  • Grote overdekte veranda met onder andere een lounge set
  • Vanaf 2018 ook uitgerust met airconditioning

De vakantieverblijven van Sunwaychalets staan verspreid op camping Leï Suves. Deze veelzijdige camping ligt slechts enkele kilometers van de Middelandse Zee.

Net zoals mobile home C hebben ook chalet S Roquebrune sur Argens ruime plaatsen. Kenmerkend voor camping Leï Suves zijn de vele kurkeiken. Niet alleen zorgen die gedeeltelijk voor schaduw rondom de stacaravans, maar ook voor een mediterane sfeer op de camping.

Chalet S Roquebrune sur Argens
Chalets S Côte d’Azur zijn van alle gemakken voorzien. De vakantieverblijven zijn volledig ingericht voor 5 of 6 personen. Ten eerste hebben ze een eigen badkamer met douche, toilet en vaste wastafel. Daarnaast heeft dit type twee slaapkamers, één met een 2-persoonsbed en één met drie bedden.

Ten slotte beschikt Sunwaychalets over een nieuw chalet die beschikt over drie slaapkamers met in totaal 6 vaste bedden.

En is er nog een reden om te kiezen voor een vakantieverblijf van Sunwaychalets op camping Lei Suves. Want zowel mobile home C als chalet S Roquebrune sur Argens hebben een grote overdekte veranda met lounge set. Ziet u zichzelf als zitten?

Vanaf 2018 zijn chalet S Roquebrune sur Argens bovendien uitgerust met airconditioning. Tevens kunt u de auto direct naast uw vakantieverblijf parkeren.

Waarom kiezen voor mobilehome C Roquebrune sur Argens

  • Naast ruime plaatsen ook parkeren naast de stacaravan
  • Grote overdekte veranda met lounge set
  • Volledig ingericht voor vijf personen

Deze vakantieverblijven van Sunwaychalets staan verspreid op camping Lei Suves. Deze veelzijdige camping ligt slecht enkele kilometers van de Middelandse Zee.

Net zoals chalets S hebben ook mobilehome C Roquebrune sur Argens ruime plaatsen. Kenmerkend voor camping Lei Suves zijn de vele kurkeiken. Niet alleen zorgen die gedeeltelijk voor schaduw rondom de mobile homes, maar ook voor een mediterane sfeer op de camping.

Sunwaychalets mobile home C Roquebrune sur Argens
Mobile home C Roquebrune sur Argens zijn van alle gemakken voorzien. De vakantieverblijven zijn volledig ingericht voor vijf personen. Ten eerste hebben ze een eigen badkamer met douche, toilet en vaste wastafel. Daarnaast hebben de mobile homes twee slaapkamers, één met een 2-persoonsbed en één met drie bedden. Tevens kunt u de auto direct naast uw vakantieverblijf parkeren.

En is er nog een reden om te kiezen voor een vakantieverblijf van Sunwaychalets op camping Lei Suves. Want zowel mobilehomes C Roquebrune sur Argens als Chalets S hebben een grote overdekte veranda met lounge set. Ziet u zichzelf als zitten?