Camping Castell d’Aro in Platja d\'Aro
Chalets Platja d’aro
Camping Platja d’aro
Omgeving Platja d’aro
Prijzen Platja d’aro

Camping Castell d’aro:

Camping Castell d’Aro in Platja d’Aro is rustig gelegen tussen de bekende badplaatsen Platja d’aro en S’Agaro. En op ongeveer 2 km van de schitterende stranden van de Costa Brava.

Door de ligging heeft u in de hoogseizoen geen last van de grote vakantiedrukte van deze bruisende badplaats. De camping is uitermate geschikt voor gezinnen.  De ouders kunnen in de avond genieten van rust en de kinderen kunnen zich prima vermaken op de omheinde “jongeren” velden. Deze velden (voetbal, volleybal, basketbal en lounge gedeelte) liggen op een apart gedeelte van de camping is zodat u er geen overlast van heeft.

Camping Castell d’Aro in Platja d’Aro is geopend van Maart tot en met eind oktober. Deze camping is een gezellige middelgrote familiecamping en beschikt over ongeveer 350 plaatsen. Deze plaatsen zijn deels schaduwrijk en zeer goed onderhouden door de eigenaren en het vriendelijke personeel.

De camping beschikt over een gerenoveerd zwembad met terras. Rondom dit zwembad vindt u een grote ligweide (gras).

Tijdens het hoogseizoen is er animatie voor de kinderen nabij de sportvelden. De prachtige stranden van Platja d’aro en S’Agaro zijn uitstekend te bereiken met de auto, fiets of bus die voor de camping stopt. De prachtige stranden liggen op ongeveer 2 km van de camping.

Uiteraard is er een kleine kampwinkel voor o.a. verse broodjes in de ochtend. Verder is er een restaurant zijn er sportvelden en enkele speeltuintjes op camping Castell d’aro.

Wilt u een huisje huren in Platja d’aro aan de Costa Brava?

Sunwaychalets beschikt over een aantal keurige houten chalets voor een heerlijke onbezorgde chaletvakantie.

Graag verwelkomen wij u op onze nieuwe Sunwaychalets locatie in Platja d’aro.

Plattegrond camping Platja d'Aro