Argeles sur Mer
Chalets Argelès-sur-Mer
Camping Argelès-sur-Mer
Omgeving Argelès-sur-Mer
Prijzen Argelès-sur-Mer

Type Safaritent

Argeles sur Mer Safaritent

Type Mobilehome

Argeles sur Mer Mobilehome

Chalets Safaritenten Argeles sur Mer

Sunwaychalets beschikt op camping “de Pujol” in Argeles sur Mer over twee soorten onderkomens. Deze zijn als eerste de safaritent met twee slaapkamers en daarnaast  mobilehomes met drie slaapkamers.

Onze splinternieuwe Glamping safaritenten en de mobilehomes met grote overdekte veranda bevinden zijn centraal gelegen op de gezellige camping “ de Pujol”.
De safaritenten Argeles sur Mer beschikken over twee slaapkamers (4 slaapplaatsen). Daarnaast een ruime woonkamer met kleine open keuken en uiteraard een eigen badkamer met toilet, douche en vaste wastafel. Buiten beschikt u over een grote overdekte lounge. Hier kunt u eten of heerlijk relaxen in de door ons aangeboden lougeset.

De mobilehomes beschikken over drie slaapkamers (6 slaapplaatsen). Verder een woonkamer met open keuken, badkamer met douche en vaste wastafel. Elders in het chalet vindt u het toilet. Tevens beschikken de chalets over een grote overdekte veranda met eet/tuinset en een loungegedeelte.

Alle noodzakelijke keukeninrichting zoals koffiezetter, magnetron, potten, pannen, borden, glazen en bestek zijn aanwezig voor 5 / 6 personen.
Daarnaast vindt u op de veranda een heerlijke loungeset. Hier kunt u tot laat in de avond genieten met een heerlijk glas Franse wijn.
De mobilehomes en safaritenten staan op ruime plaatsen. Er is daarom ruim voldoende plaats om uw auto direct naast uw accommodatie te parkeren.
Beide onderkomens zijn uitgerust met eenpersoonsdekbedden en kussens.
Bedlinnen en badlinnen dient u zelf mee te nemen of vooraf te reserveren bij Sunwaychalets.