Omgeving Argeles sur Mer
Chalets Argelès-sur-Mer
camping Argelès-sur-Mer
omgeving Argelès-sur-Mer
Prijzen Argelès-sur-Mer

Omgeving Argeles sur Mer

De omgeving van Argeles sur Mer, gelegen in Zuid-Frankrijk aan de voet van de Pyreneeën biedt u je een heerlijke vakantie. In de streek Roussillon / Languedoc kun je dan ook genieten van zon, zee, natuur en cultuur. Deze omgeving heeft daarom enorm veel te bieden. Noem bijvoorbeeld zijn eigen zonnige charme, het prachtig berglandschap. En voor de sportievelingen veel wandel-, fiets-, mountainbike- en ruiterroutes.
Verder zijn er de karakteristieke dorpjes in het noorden van Spanje (Costa Brava). Of ga voor een dagtocht naar Andorra. Allemaal bestemmingen die vanaf camping Pujol te regelen zijn.

Vanaf de camping Pujol bent u binnen enkele minuten op de prachtige zandstranden van Argeles Plage. Hiervandaan ziet u de Pyreneeën en de prachtige kustlijn. Deze is omgeven door fraaie dennenbomen en bebouwing.
Aan de levendige promenade van Argeles bevinden zich diverse winkeltjes en restaurantjes voor een hapje en een drankje. Plof daarom neer bij één van deze restaurants op een terras en laat u verassen.
Dankzij de veelzijdigheid van het gebied is een verblijf in Argelès sur Mer geschikt voor het hele gezin.
U zult een daarom heerlijke vakantie beleven met Sunwaychalets!